Aerial yoga voor jongeren

Een leuke nieuwe yoga ervaring!

Een doek & je lichaam, meer heb je niet nodig voor Aerial yoga! Daar waar omgekeerde oefeningen als hoofdstand op de mat voor mensen die al langer yoga doen al een uitdaging zijn, maakt Aerial yoga zulke poses op een speelse manier mogelijk! De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het doek steunt, haalt de druk uit je rug, spanning uit je nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Gedragen door het doek word je lichter en ben je in staat om letterlijk en figuurlijk te zweven. Tijden het oefenen in het doek, werk je met plezier aan kracht, flexibiliteit, (zelf)vertrouwen en balans. De speelse manier van het uitvoeren van de oefeningen, zal je uitdagen om dingen te doen waarvan je dacht dat je ze niet zou kunnen.

Het spelen met de zwaartekracht zet je leven even letterlijk op zijn kop! En met resultaat, want je gelukshormonen gaan stromen! Hiervoor is het wel belangrijk je spanning los te laten en te vertrouwen op jezelf en je doek. Aan het einde van de les ervaar je een heerlijke ontspanning, wegzinkend en schommelend in je eigen doek kom je helemaal tot rust.

Vrijdag
Mindful aerialyoga van 18:30 tot 19:30, dit is een rustige aerialles waar aandachtsoefeningen in gebruikt worden. Een fijne manier om de drukte van de week achter je te laten en relaxt het weekend in te gaan!

Zondag
Mindful aerialyoga van 10:00 tot 11:00, dit is een rustige aerialles waar aandachtsoefeningen in gebruikt worden.
Aerialyoga van 11:30 tot 12:30, deze les is dynamischer dan de mindful aerialles.

Voor alle lessen geldt, graag en kwartiertje voor het begin van de les aanwezig zijn, in verband met het afmeten van je doek. De lessen staan gepland op de 2de & laatste vrijdag & zondag van de maand.

locatieYogajuf Roosendaal.
Kosten van de les: 10.-  voor een losse les of voor een 5 rittenkaart 45,-.
Leeftijd 10 -18 jaar.

Wil je meedoen laat het me dan even weten via stuur me dan een appje op 06-38111424 of mail me op info@happyheadsmindfulness.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten