Aerial-yoga voor ouder & kind

Tijdens deze aerial-yogales werken ouder/verzorger en kind op een leuke manier samen. Door de uitdagende oefeningen is het belangrijk dat er overlegd wordt wat de ander wil/kan. Misschien is het nog wel belangrijker dat er met respect voor elkaars grens naar elkaar geluisterd wordt. Weet dat het kind centraal staat en dat de ouder een ondersteunende rol heeft. Wat niet weg neemt dat beiden veel plezier beleven aan de lessen. Het samen oefenen in het doek zorgt voor grappige momenten waardoor de lessen in een ontspannen sfeer gegeven kunnen worden. 

In de aerial-yogales les wordt er afgewisseld tussen balans-, uitdagende- en zweefoefeningen. De houdingen zijn erop gericht om naar je lichaam te leren luisteren en vergroten van het vertrouwen in elkaar en in zichzelf. Zoals bij andere vormen van yoga is er tijdens deze les ook ruimte voor momenten van rust en een eindontspanning. 

Mail yogajufroosendaal@outlook.com voor meer informatie of wanneer je je wilt aanmelden.

Praktische informatie:

​Dag     :  maandelijks op zaterdag 
Tijden  :  van 10:30 tot 11.45 
Leeftijd:  6 t/m10 jaar. 
Kosten : €17,50 per koppel
Aantal deelnemers: minimaal 3 tot maximaal 6 ouder-kind paren 

Voor de specifieke data verwijs ik naar de site van Yogajuf Roosendaal www.yogajufroosendaal.com. 

De lessen worden in samenwerking met Yogajuf Roosendaal één keer per maand aangeboden bij de mooie locatie van Yogajuf Roosendaal. De studio bevindt zich aan de achterzijde van Orthomedic (Fysiotherapie) op het privé parkeerterrein Ettingstraat 14A. 4703 GL Roosendaal. 

U kunt hier gratis parkeren op de plaatsen waar een bordje met Orthomedic of geen bordje staat. De parkeerplaatsen met bordjes Hoge Zije zijn voor bewoners, gelieve hier geen gebruik van te maken. 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten